Valuta:
GBP

Sea Front Iskele

Leírás

A Seafront luxus projektünk különlegessége hogy Észak Ciprus Long Beach partszakaszának második olyan komplexuma amely közvetlenül a ragyogóan kék tenger partján helyezkedik el. A tágas, napfényes apartmanok ablakaiból és hatalmas teraszairól páratlan kilátás nyílik az aranyszínű homokos partot lágyan simogató azúrkék tengerre. 

Pálmafák és virágzó leánderek között vezet az út a parton sorakozó, árnyékot adó napernyők alatt hívogató napágyakhoz. Nyújtózzon el az egyiken és élvezze a ragyogó napsütésben a tenger lágy hangját vagy merüljön el a langyos hullámokban, páratlan kikapcsolódásban lesz része. 


Egy hálószobás, kertkapcsolatos és egy hálószobás, tetőteraszos loft apartmanjaink tágas terekkel, modern dizájnnal épülnek. Az épületek által körülvett hatalmas, gyönyörű kert közepén hívogat a medence és az ínycsiklandó ételeket kínáló étterem és kávézó.


Fizetési ütemezés:

5 % - DEPOSIT a szerződés elkészültéig
Szerződéskötéskor fizetendő: 35 %
Kulcsátadásig fizetendő: 30 %
A projekt elkészültéig havi vagy negyedéves kamatmentes részletekben
Kulcsátadás pillanatában fizetendő: 30 % 


Egyéb költségek:

+ 1.800,- GBP ügyvédi díj
+ 5% ÁFA
+ illeték: 0,5 %
+ 6 % földhivatali bejegyzés első fele / + 6 % második fele (opcionális)
+ 1.800 - 2.400,- GBP közművek bekötése

Érdeklődjön a projekttel kapcsolatban

A projekthez tartozó ingatlanok
Sea Front 1+1 LOFT - }Trikomo / Iskele
275 000 GBP-tól
Sea Front Iskele - 1+1 Loft - Trikomo / Iskele
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.