Valuta:
GBP
Resale


Hasonló ingatlanok
#23647 - Park Residence 2+1 - Trikomo / Iskele
145 000 GBP-tól
Resale
- 2+1 Apartman - Trikomo / Iskele
#23648 - Royal Sun 2+1 - Trikomo / Iskele
130 000 GBP-tól
Resale
- 2+1 Apartman - Trikomo / Iskele
#23653 - La Isla Loft - Trikomo / Iskele
173 000 GBP-tól
Resale
- 2+1 Apartman - Trikomo / Iskele

#23645 - DEJA BLUE ECO - DE JA BLUE 2+1

Négyzetméter 81 m2
Szobák 3
Emelet 0

81 nm 2 hálószobás kész ingatlan a DeJa Blue ECO Wellness projekt második ütemében.

Az ingatlan ára tartalmaz egy a vásárlás után választható bútorcsomagot és a képeken látható berendezéseket. Az ingtalan árán felül fizetendő továbbá: 5% Áfa, 1800 GBP ügyvédi díj, a közművek átírásának- és a földhivatali bejegyzés költségei.

170 000 GBP-tól
Lépjen kapcsolatba velünk!
Adatlap
Azonosító 23645
Típus 2+1 Apartman
Állapot Új építésű
Település Esentepe / Tatlisu
Négyzetméter 81 m2
Szobák száma 3
Emelet 0
Kilátás Panorámás
Erkély nincs
Lift nincs
Akadálymentesített nem
Tengertől való távolság 0 m
Parkolás Belső parkolóban
Kert nincs
Medence nincs
Leírás

A DeJa Blue project egy igazi eco-üdülőhely, amely a keleti oldalon található Kyrenian a Bahçeli övezetben. A tökéletes parti elhelyezkedés teszi érdekessé ezt a projektet a maga százezer négyzetméter területre épült lakásaival, melyek csak 12 000 négyzetmétert foglalnak magukban. Ezek a lakások zavartalan kilátást biztosítanak a tengerre és a hegyekre egyaránt. 

AZ EGÉSZ PROJEKT KÖZPONTI TÉMÁJA AZ ANTI-AGING. Az épületek között friss gyümölcsös- és zöldséges kertek kerülnek kialakításra. A tulajdonosok számára kialakított közös helyiségekben és kertben már a legmodernebb aquapóniás termesztés folyik, mely a környezetet kímélve juttatja Önöket a legfinomabb ÉS LEGEGÉSZSÉGESEBB gyümölcsökhöz, zöldségekhez, gyógynövényekhez és fűszernövényekhez. Az ingatlanok belső falait az építtető cég védjegyének számító természetes kőfal burkolatok teszik egyedivé!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.