A DeJa Blue project egy igazi eco-üdülőhely, amely a keleti oldalon található Kyrenian a Bahceli övezetben. A tökéletes parti elhelyezkedés teszi érdekessé ezt a projektet a maga százezer négyzetméter területre épült lakásaival, melyek csak 12 000 négyzetmétert foglalnak magukban. Ezek a lakások zavartalan kilátást biztosítanak a tengerre és a hegyekre egyaránt.

A 229 ingatlanból álló projekt 3 különálló ütemben épül. A tágas stúdiótól az 1 és 2 hálószobás apartmanokon át a látványos bungalókig és modern villákig minden ingatlan típus elérhető lesz. Az épületek között friss gyümölcsös- és zöldséges kertek kerülnek kialakításra. Az ingatlanok belső falait az építtető cég védjegyének számító természetes kőfal burkolatok teszik egyedivé!

AZ EGÉSZ PROJEKT KÖZPONTI TÉMÁJA AZ ANTI-AGING. A tulajdonosok számára kialakított közös helyiségekben és kertben már a legmodernebb aquapóniás termesztés folyik, mely a környezetet kímélve juttatja Önöket a legfinomabb ÉS LEGEGÉSZSÉGESEBB gyümölcsökhöz, zöldségekhez, gyógynövényekhez és fűszernövényekhez. 

Az Ön pihenését, feltöltődését számos szolgáltatás fogja biztosítani mint például a külső és belső medencék, tengervizes medence, spa és wellness lehetőségek, edzőterem, szauna, strandbár, éttermek, bárok, vízi sportközpont, játszóterek.

A DeJa Blue projekt csupán 5 percre található a nemzetközi szintű professzionális 18 lyukú golf pályától és innen további 25 percre van Kyrenia ahol a legjobb éttermek, sportklubok és látványosságok találhatók.

 

 

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS:

2.000,- GBP-vel lefoglalható amely beleszámít a vételárba.  1 hónapig tartják ezért az ingatlant amíg elkészül és aláírásra kerül a szerződés.

- Szerződéskötéskor fizetendő : 30 % ( mínusz a foglaló )

                                                 + 0,5 % illeték

                                                 + 1500,- GBP ügyvédi díj  ( tartalmazza a teljes ügyintézést és a kérvény benyújtását külföldi vásárló részére )

 

- Alapozás befejezése után fizetendő :20 %
 

- Szerkezetkész állapotnál fizetendő : 20 %
 

- Burkolás / festés / nyílászárók behelyezése után fizetendő :20 %
 

- Az ingatlan elkészültekor fizetendő : 7 %
 

- Kulcsátadás előtt 3 hónappal fizetendő : 5% ÁFA

                                                        + infrastrukturális adó ( függ az ingatlan nagyságától )
 

- Kulcsátadáskor fizetendő : 3 % + 6 % ( földhivatali bejegyzés díja )