Varga Dániel Cipruson járt és bár úgy érzi az ő otthona mindig is Simontornya marad, azért majd meglátjuk hogy az a bizonyos ciprusi életérzés őt is magával ragadja-e.

"A www.ciprusiingatlanok.hu vendégei vagyunk, és az a jelszavuk, hogy “Álmaid otthona Cipruson”.

Őszinte legyek, nekem nem lesz ez az álmaim otthona, hiszen jó MAGYAR gyerekként az otthonom Simontornya marad, azonban van egy bökkenő. Ha hazamegyek, akkor elhozom az összes szerettemet ide, hiszen ahol a szeretteid vannak az az otthonod!!!

Gyönyörű ingatlan a tengerparton közvetlen, az éttermekben ha elkezdek szivarozni, azonnal lecserélik a hamutálat szivaros hamutálra! A kis lakás amiben vagyunk tényleg egy álom. A benzin kb 250ft/liter (ha jól láttam), a kaja ára kb ugyanaz mint otthon vagy talán 10-20%-al olcsóbb is. De nem is sorolom, mert a régi kis utazós videóimat folytatva megmutatom nektek Észak-Ciprust amint hazaérünk meg is vágom. S ami a legjobb: Ha valaki olyan szerencsés, hogy van egy kis félretett pénze, itt a fele áron tud vásárolni egy ingatlant az otthoniakhoz képest főleg úgy, hogy az itteniek már most annyira megszerettek, hogy a vendéglátás mellett, felajánlották, hogy ha ránk hivatkozik valaki, akkor egyéni árat és szolgáltatást kap. Na ehhez azt hiszem nem kell sok mindent fűzni. Hazaérve már tudom mire kell elkezdenem spórolni!"

278915314-5058589160883345-6885622426989789678-n-2.jpg

Forrás: Facebook / Danybuilding