Élvezze a ciprusi életérzést az Almaria Resort villában!


Innovatív térhasználat és modern funkciók jellemzik a kiváló elhelyezkedésű, minőségi anyagokból készült ingatlanokat, melyek csupán 700 méterre találhatóak az azúrkék tengertől! Az Almaria Residence biztosítja a tökéletes kikapcsolódást és a modern stílus illetve a luxus komfort keveréke adja meg azt a rendkívüli élményt, mely végül teljesen magával ragad majd!

A 3 vagy 4 hálószobás 104-172 négyzetméteres villák tökéletes nagyságú telken helyezkednek el, melyen minden megtalálható a megérdemelt kikapcsolódáshoz. Barbecue, sütéshez kialakított hely, privát medence, parkoló és az ingatlanhoz tartozó tetőkertről tökéletes panoráma kilátás nyílik a Mediterrán-tengerre, melyre minden nap büszkén tekinthet. 

A sziget legszebb strandjai sétatávolságra találhatóak, számos üzlet és kiváló éttermek tradicionális és nemzetközi konyhával kecsegtetnek a szerelem szigetére látogatóknak! Az autóút sincs messze, így 5-10 perces távolságra található nemzetközi iskolák és kórházak is kiegészítik a mindennapi élethez szükséges feltételeket.


Tapasztalja meg velünk a ciprusi életérzést, melyről már oly sokszor beszéltünk!
IDE kattintva felveheti velünk a kapcsolatot! 


TEKINTSE MEG AZ ALMARIA RESORT ÉPÜLŐ ÉS KÉSZ INGATLANJAIT!