A világ legjobb tengerparti ingatlan befektetései 2021-ben Észak-Cipruson, Kolumbiában, Brazíliában, Mexikóban és Belize-ben találhatók.

Ezek a Live and Invest Overseas 2021-es globális ingatlanfelmérésének eredményei, ami egy olyan éves index, amely részletezi, hogy mennyibe kerül a világ legjobb helyein az élet és az ingatlanok fenntartása.

A felmérés a két hálószobás, két fürdőszobás, 70 és 100 négyzetméter közötti lakások vásárlási költségeit veszi figyelembe azokon a környékeken, ahol egy külföldi nyugdíjas kényelmesen élne.

Ha arról álmodik, hogy a tengerparton vonuljon nyugdíjba, íme az öt legolcsóbb lehetőség!

ciprus-privilege.png

A Földközi-tengeren, Európa és Törökország között fekvő Észak-Ciprus, nem szerepel a legtöbb amerikai listájának élén, pedig ez az egykori brit gyarmat sok lehetőséget kínál. Más mediterrán országhoz képest itt töredék áron vásárolhatja meg ingatlanát. Észak-Ciprus emellett nagyon biztonságos, vendégszerető ország, fejlett turisztikai infrastruktúrával, többek között klubokkal, kaszinókkal és luxusszállodákkal, amelyek mind megfizethetőbbek, mint franciaországi vagy olaszországi társaik.

Az alacsony költségek mellett a fő vonzerőt a homok és a tenger jelenti. A jelenlegi árfolyamon (az észak-ciprusi ingatlanokkal brit fontban kereskednek) már 75 000 dollárért is lehet egy óceánra néző, közvetlen tengerparti hozzáféréssel rendelkező társasházi lakás tulajdonosa. Lehetőség van fejlesztői finanszírozással is vásárolni, ami nagyon alacsony tőkekövetelményt jelent.

Különösen Iskele (ejtsd: ee-skeh-leh) mentén érdemes keregélni, a keleti parton. Ez a régió az ország legszebb és leghosszabb tengerpartjáról, valamint tengeri herkentyűs specialitásairól ismert.

Az észak-ciprusi élet kívül esik az európai és amerikai komfortzónákon. Ha életének ebben a szakaszában készen áll egy nagy kalandra, mindenképp gondolkodjon el Észak-Cipruson, ahol a világ egyik legszebb partszakaszán élhet luxus körülmények között!


TEKINTSE MEG LENYŰGÖZŐ PROJEKTJEINKET MOST!