Valuta:
GBP
Információk ciprusról

Tar Eszter fitness influencer járt nálunk Cipruson!!

A történetünk a Ciprusi Köztársaság Nagykövetségén kezdődik ahol Tar Eszter fitness influencer találkozhatott Özgür R. Ezel - hazáját büszkén reprezentáló diplomatával - és megismertette vele a ciprusi kultúra és kapcsolatok fontosságát.

screenshot-20240409-211649-instagram.jpg


Pár nappal később Eszter és barátnője megérkeztek hozzánk Ciprusra és kedzetét is vette a projektek megismertetése. Kezdve rögtön a szállással, amely két részben átadott - mára 3 ütemet számláló Four Seasons Life projektben vette kezdetét.

 

screenshot-20240409-211631-instagram.jpg

 

A felhőtlen kikapcsolódásban a szintén felhőtlen időjárás is nagy szerepet játszott. Eszter minden percét kiélvezte az itt töltött időnek és sok helyi ételkülölegességet is ki tudott próbálni a szigorú diétája ellenére. 

 

screenshot-20240409-211619-instagram.jpg

 

Az Aphrodité Wellness a Földközi-tenger egyik legnagyobb és legfejlettebb wellness és anti-aging központja lesz, amely a jólétre és a hosszú életre összpontosító kezelések, létesítmények és szolgáltatások átfogó választékát kínálja. A projekt célja olyan kezelések, szolgáltatások és programok átfogó kínálatát nyújtani az itt élőknek mint például a cryo-szauna, a masszázs terápia és a non-invazív kezelések amelyek hozzájárulnak az egészséges és fiatalos életmód fenntartásához.

A felsorolt szolgáltatások és előnyök hallatán Eszter komolyan elgondolkozott ezen a kedvező befektetési lehetőségen, hiszen ez a projekt ilyen szintű kezelések és kórházi ellátás mellett az év 365 napjában nyereséges lehet.

Még aznap kilátogattunk az építkezés helyszínére, hogy bemutassuk milyen gyors ütemben és kiváló minőségben építenek ezen területén a szigetnek. A friss tengeri szellő és talán a prezentáció is megihlette Esztert és amikor bemutattuk a kedvező fizetési ütemezésünket szinte elállt a szava.

 

screenshot-20240409-211445-instagram.jpg

Tekintse meg mit is értünk mi kedvező fizetési ütemezés alatt egy olyan projektben, ami hamarosan az év minden napján termeli vissza a befektetett energiákat:

A kiválasztott ingatlan 2.000,- GBP-vel lefoglalható amely beleszámít a vételárba! Ezt követően elindul a folyamat és ügyvédünk előkészíti a szerződést és minden szükséges dokumentumot. Ezután aláírásra kerül a szerződés és ezzel egyidőben szerződéskötéskor fizetendő a kezdőrészlet, mely projekt készültségétől függően:  35 - 50 % (jelen esetben "A" blokk 40 % "B","C","D" blokk 50%) + 0,5 % illeték  + 1800,- GBP ügyvédi díj amely tartalmazza a teljes ügyintézést és a kérvény benyújtását külföldi vásárló részére illetve ügyvédi meghatalmazást és közjegyzőt.

Kulcsátadásig fizetendő a fennmaradó 60 - 50 % amely 12 hónapig kamatmentes havi vagy negyedévenkénti részletfizetéssel törleszthető + 5% ÁFA  + infrastrukturális adó (függ az ingatlan nagyságától) 

A projekt elkészültekor és kulcsátadáskor fizetendő a közüzemi bekötés díja és további 6 % azaz a földhivatali bejegyzés díjának második fele ami opcionális. 

unnamed-10.jpg

További részletekről és a fizetési ütemezésről érdeklődjön kollégáinknál vagy hívja Lipóth Mariann divízióvezetőnket a +36707706333 telefonszámon.

A Wellness projekt mellett a már említett kezelések egy kórházban történnek majd, melyhez közel szintén épül egy blokk pont azt a kényelmet nyújtva az itt tartózkodóknak amire vágynak. 

A megannyi lehetőséget kínáló üdülés mellett különböző kezeléseket és fiatalító kúrákat, szükséges beavatkozásokat és plasztikai műtéteket is elvégeznek majd a projekt egészségügyi részlegében. A központban az amerikai John Hopkins Intézettel kötött szerződés keretein belül a legmodernebb technológiák és legfejlettebb gépek fogják támogatni a leginnovatívabb kezeléseket és diagnosztikákat.

A PROJKEKTTEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.