Valuta:
GBP
Információk ciprusról

Ciprus visszavár!

Június 9-étől hivatalosan is fogadhat turistákat a világ 5. legbiztonságosabb szigete, Ciprus!

A Covid-19 visszaszorítása sikerült és a három lépcsős felszabadítás kezdetét vette, tegnap hosszú hónapok után már leszállt az első magyar gép is! 


A ciprusi életstílus alapvetően a szabadtéri életmódjáról, tiszta levegőről és a ritkán lakott, kevésbé zsúfolt régiókról ismert. Cipruson az élet nyugodt, nem kapkodnak az emberek, mindenre van idő és alapvetően mindenki tartja a másiktól a tisztes távolságot, így ez az utazók esetében is természetesen mérvadó.

Az utazásszervezés könnyítése érdekében a ciprusi kormány létrehozott egy weboldalt, ami amellett, hogy tartalmaz minden kitöltendő dokumentumot, - amelyet a sziget teljes feloldásáig ki kell tölteni - információkkal szolgál minden olyan utazónak, akik a Ciprusi Köztársaságba szeretnének repülni a közeljövőben. Budapestről kevesebb, mint 3 óra alatt érhetünk a szigetre! Az alábbi linken gyorsan és egyszerűen elvégezheti azokat, amelyek szükségesek az engedély kiváltásához:  Cyprus Flight Pass - Home


Alig várjuk, hogy ismét a ciprusi életérzés részesei lehessünk!

Tekintse meg oldalunkon projektjeinket és találja meg álmai otthonát vagy egy jövedelmező befektetést a Privilege Properties segítségével!
Várjuk megkeresését az info@ciprusiingatlanok.hu email címre.

 


Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.