Valuta:
GBP
Információk ciprusról

BLACK FRIDAY AJÁNLAT A NATULUX PROJEKTRE!

A BLACK FRIDAY KERETEIN BELÜL 2023 NOVEMBER 30-IG TÖRTÉNŐ SZERZŐDÉSKÖTÉSEKRE A NATULUX PROJEKTBEN MOST AZ ALÁBBI FIZETÉSI ÜTEMEZÉS ÉRVÉNYESÜL:

- A NATULUX projektben történő 40 %-os kezdőrészlet befizetése 3 részletre szedhető és 3 hónap alatt fizetendő az alábbi módon:
- 15 %
- 15 %
- 10 %
- A 40 % kezdőrészlet befizetése után (2 hónap helyett most) legfeljebb 5 hónappal meg kell kezdeni a következő 40 % részletfizetést a kulcsátadásig

-A fennmaradó 20 % kulcsátadás után 12 hónap alatt fizetendő, kamatmentes havi vagy negyedéves részletekben.


NATULUX

A projekt amelynél értelmet nyer a “közvetlen tengerpart” kifejezés. Tenger fölé magasodó sziklafalra álmodták meg a lenyűgöző Natulux villákat és apartmanokat. “A név kötelez” szokták mondani és a Natulux pontosan ezt nyújtja. Nature vagyis természet és Lux vagyis luxus, ami minden nyelven ugyanazt jelenti. Közvetlenül a tengerparton, a hegyektől mindössze pár száz méterre megálmodott luxus villák és luxus apartmanok páratlan tájolása minden este felejthetetlen napnyugtával ajándékoz meg a szerelem szigetén, Cipruson.  

Az első sorban épülő 4 hálószobás fényűző villák privát medencéjében pihenve zavartalanul élvezhetjük az azúrkék tenger, az aranyszínű homok és a smaragdzöld hegyek látványát. 

A második sorban exkluzív 3 hálószobás, privát medencés villák - mögöttük tágas, napfényes 3 hálós- 2 hálós- és 1 hálós kertes és penthouse apartmanok kínálnak felejthetetlen pillanatokat.

Szolgáltatások:

  • 24 órás portaszolgálat 

  • Fedett parkoló

  • Elektromos autó töltőállomás

  • Fitness center

  • Szauna és Spa 

  • Éttermek és bárok

  • Külső- belső fűtött medencék

  • Játszótér és közösségi terek

A projekt várható átadása: 2026. május

1 hálószobás kertes lakások már 195.000,- GBP-től
2 hálószobás loft penthouse lakások már 262.000,- GBP-től
3 hálószobás kertes luxus apartmanok a második sorban már 464.000,- GBP-től
ELSŐ SOROS 4 hálószobás fényűző villa saját SPA részleggel. Az utolsó elérhető villa 2.200.000,- GBP!


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT MOST!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.