Valuta:
GBP
Információk ciprusról

5 megfizethető hely, ahol érdemes ingatlant vásárolni 2024-ben

A világszerte magas ingatlanárak és jelzálogkamatok kontextusában a befektetők egyre inkább a külföldi ingatlanpiacok felé fordulnak, ahol jobb értéket és lehetőségeket találhatnak. Nézzük meg, milyen lehetőségeket kínálnak a különböző régiók, Észak-Ciprustól Brazíliáig.

 

Észak-Ciprus: Mediterrán Befektetési Paradicsom

Észak-Ciprus a homokos partjairól, ízletes konyhájáról és barátságos helyieiről ismert. Az Egyesült Államokhoz képest 47%-os megtakarítást kínáló ingatlanpiaca, ahol a négyzetméterenkénti átlagköltség mindössze $118, vonzó célponttá válik a befektetők számára. A növekvő turizmus és a fejlesztések ígéretes lehetőségeket kínálnak.

2023-09-05-courtyard-platinum-3.jpg

Brazília: Diverzitás és Erős Gazdaság

Brazília, a sokszínű és erős gazdaságával, kiváló tengerparti ingatlanlehetőségeket kínál, különösen Fortalezában. Az Egyesült Államok piacához képest 38%-os megtakarítást biztosít, az ingatlanok ára $70,000 és $140,000 között mozog, ezáltal a befektetők számára vonzóvá téve ezt a régiót.

Kolumbia: Vonzó Befektetési Környezet

Kolumbia, különösen Medellin városával, a klímája, kultúrája és városi fejlesztései miatt népszerű. Az Egyesült Államokhoz képest 34%-os megtakarítást kínáló ingatlanpiac, valamint a bizonyos befektetések esetén kínált tartózkodási jog, extra vonzerőt jelent a befektetők számára.

Montenegró: Európai Növekedési Pont

Montenegró, az Adriai-tenger gyönyörű partvidékével és luxus fejlesztéseivel, az Egyesült Államokhoz képest 32%-os megtakarítást kínál. Az ingatlanértékek, különösen a Kotori-öbölben, jelentős növekedést mutatnak, így ez a régió különösen vonzó a befektetők számára.

Görögország: Gazdasági Növekedés és Külföldi Érdeklődés

Görögország, különösen Kréta szigetének Hania városában, 23%-os megtakarítást kínál az Egyesült Államok piacához képest. A gazdasági növekedés és a külföldi érdeklődés táplálja a piacot, jelentős árkülönbségekkel a városi és vidéki területek között.

Globális Gazdasági Kontextus és Befektetési Ösztönzők

A globális gazdasági kontextusban kiemelkedő az Egyesült Államokban magas ingatlanárak és jelzálogkamatok. Ez ösztönzi a befektetőket, hogy külföldi piacokon keressenek jobb lehetőségeket. Több ország kínál tartózkodási jogot és egyéb juttatásokat a külföldi befektetők számára bizonyos küszöbértékek felett, ezáltal növelve vonzerejüket.

Pénznem Előny és a Döntés

A különböző pénznemekben történő ingatlanüzletek előnyt jelenthetnek az amerikai dollárral rendelkezők számára, a valutaárfolyam-trendektől függően. Mindezek figyelembevételével a befektetőknek érdemes mérlegelniük a különböző globális piacokat, hogy megtalálják a legmegfelelőbbet saját céljaikhoz és igényeikhez.

 

ÉRDEKLI ÉSZAK-CIPRUSI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG?

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.